De merk(r)evolutie van IBIS Power, compleet met nieuw logo

Het is nu bijna een jaar geleden dat IBIS Power haar koers wijzigde en het resultaat daarvan wordt steeds beter zichtbaar. Een nieuwe website; vier baanbrekende productinnovaties die samen PowerNEXT vormen; de start van de PowerNEST installatie in Den Haag – stuk voor stuk mijlpalen in de ontwikkeling van ‘het nieuwe IBIS Power’.

Om deze ontwikkeling kracht bij te zetten en het merk visueel nieuw leven in te blazen, ging het IBIS team onder begeleiding van Merk-, Marketing- en Communicatiespecialist Amy de Greef op zoek naar een nieuw logo. Geen complete breuk met het oude, maar een (r)evolutie, passend bij het nieuwe.

Het resultaat? Al zeggen we het zelf, een prachtig nieuw logo en een daarbij passende opgefriste corporate huisstijl.

Zelf zegt Amy:

“In het hele proces om het nieuwe logo te ontwikkelen, hoorden we de passie en betrokkenheid van de IBIS-collega’s terug.

Het is zó krachtig en waardevol om die passie te kunnen belonen met een schone lei voor het merk en een uitstraling om trots op te zijn. Zonder die inzet, was het logo niet zo mooi geworden als het nu is. Bovendien was zonder die inzet, IBIS Power niet het bedrijf dat het nu is: werkelijk een inspiratie om een nieuwe merkidentiteit voor te mogen ontwikkelen.”

Vorige
Vorige

Vijfde en laatste PowerNEST module geïnstalleerd op gemeentegebouw aan de Fruitweg in Den Haag

Volgende
Volgende

Vier baanbrekende productinnovaties onthuld: PowerNEXT