The Social Hub krijgt groen licht voor hernieuwbare energie op dak

The Social Hub in Eindhoven heeft een vergunning gekregen voor het plaatsen van PowerNEST en zal daarnaast een nieuwe functionaliteit toevoegen met onderhoud van de voorgevel.

Eindhoven krijgt haar tweede PowerNEST voor nóg een iconisch gebouw: The Social Hub. De vraag naar groene energie stijgt en wij dragen graag een steentje bij aan het implementeren van innovatieve oplossingen in de stadsomgeving.

Dankwoord

Wij willen iederen bedanken die ons heeft geholpen om Eindhoven een duurzamere stad te maken, en die heeft bijgedragen aan nieuwe technologie en innovaties in architectuur.

Rik Thijs heeft hard gewerkt aan de implementatie van nieuwe manieren om de duurzaamheidsdoelen van de stad te halen: Thijs, bedankt! now has its permit and will include a new feature integrating facade maintenance. Charlie MacGregor en het waanzinnige team van The Social Hub — ook jullie bedankt dat jullie trots achter jullie visie zijn gaan staan, om duurzaamheid tot een nieuw (hoger) niveau te tillen!

Wij zijn enthousiast om Eindhoven en The Social Hub als voorlopers te zien in de strijd tegen klimaatverandering. We wachten met (on)geduld af tot de zomer, wanneer we beginnen met de bouw…

Lees meer

Vorige
Vorige

IBIS Power's deelname aan het Scale NL Accelerator-programma in New York en Boston

Volgende
Volgende

Altenergymag houdt Q&A met IBIS Power