Wanneer architectuur en duurzaamheid elkaar ontmoeten

Maak kennis met Annebregje Snijders: architect met een bijzondere interesse in de combinatie van duurzaamheid en vernieuwing in architectuur. Samen met IBIS Power werkt ze aan de naadloze integratie van energie-opwekkende oplossingen in de gebouwde omgeving.

Hoe ben je bij IBIS Power betrokken geraakt?

“Ik geef les in architectural engineering aan de TU Delft en werkte met Dick van Driel, CEO van IBIS Power, al eens samen aan een start-up – vanuit de TU Delft - dat energieproducerende gevels ontwikkelde. De combinatie van duurzaamheid en vernieuwing in architectuur is iets waar ik me erg voor interesseer.”

Wat spreekt je aan in IBIS Power?

“IBIS Power levert een oplossing die ook werkelijk een verschil kan maken in de energietransitie. Ik kijk heel graag hoe we dat ook goed kunnen integreren in onze gebouwde omgeving.”

Hoe hoop je samen met IBIS een grote positieve impact op de energietransitie te maken?

“Ik hoop dat we in onze samenwerking PowerNEXT zó verder vorm kunnen geven dat het niet alleen qua energie-opwek een koploper in de markt is, maar ook goed past in de omgeving. De oplossing verbinden aan zijn context, dat is het doel.”

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van architectonische integratie van PowerNEXT? Bekijk hier meer informatie over PowerNEXT of laat uw gegevens achter om verder te praten met een IBIS-collega.

Vorige
Vorige

Vier baanbrekende productinnovaties onthuld: PowerNEXT

Volgende
Volgende

Aankondiging partnership: Stadkwadraat