Nieuwe investeringen voor IBIS Power

IBIS Power, de maker van PowerNEST - het modulaire systeem voor het opwekken van zonne- en windenergie op daken van gebouwen - betreedt een nieuwe fase door aanvullende investeringen te verzamelen. De financiële injectie is een blijk van vertrouwen van de huidige investeerders in het team van IBIS Power en is bedoeld om verder te bouwen op het recente succes.

Reageren op groeiende vraag

De vraag naar PowerNEST neemt toe, gedreven door het groeiende bewustzijn bij overheden en vastgoedeigenaren dat een duurzame transformatie van bebouwde gebieden cruciaal is. Dit effect wordt verder versneld door de voortdurende onzekerheden rond energieprijzen. De aanvullende investeringen stellen ons in staat om meerdere projecten tegelijk uit te voeren en aan deze groeiende vraag te voldoen.

De financiële injectie zal daarnaast worden gebruikt om het kernteam te versterken dat werkt aan de doorontwikkeling van PowerNEST en de uitvoering van klantprojecten.

Een nieuwe fase, een nieuwe CEO

Met het oog op het behoud van de continuïteit van het kernteam, wordt een overgang van het management op dit moment gezien als een organische vervolg. Dr. Alexander Suma, oprichter en uitvinder van PowerNEST, heeft besloten om het leiderschap over te dragen. Dick van Driel zal de rol van CEO op zich nemen en brengt niet alleen een waardevolle investering mee voor IBIS Power, maar ook een schat aan ervaring als doorgewinterde CEO en mentor van duurzame scale-ups. Je kunt de link naar Dick's LinkedIn vinden op de Team-pagina van onze website. We hebben het volste vertrouwen in Dick's vermogen om IBIS Power naar een nog glansrijker toekomst te leiden.

Alexander zal zijn missie om impact te maken in de wereld van technologie, architectuur en klimaatverandering elders voortzetten. We kunnen Alexander niet genoeg bedanken voor alles wat hij voor dit bedrijf gedaan heeft. Zonder hem zou IBIS Power nooit hebben bestaan of de veelbelovende onderneming zijn die het vandaag is.

We zijn enorm dankbaar voor het vertrouwen dat de investeerders hebben laten blijken, en we hopen dat jij net zo enthousiast bent als wij, om te zien waar deze ontwikkelingen ons zullen brengen!

Vorige
Vorige

Artikel in Eindhovens Dagblad: Eindhovens PowerNEST straks ook in Den Haag en België?

Volgende
Volgende

KPE Groep bezoekt PowerNEST